Advies vanuit natuurlijk oogpuntDetoxen

Direct naar detoxrecepten

Om je fit en gezond te voelen moet je goed eten. Maar wat is nou écht goede voeding?

Het is niet mogelijk een vast omlijnd antwoord hierop te geven. De één trekt zijn of haar grenzen ruimer dan de ander. Wel vlees of juist niet? Wel zuivel of juist niet? Ook de milieuproblematiek zorgt voor onzekerheid. De vervuiling zit immers in de grond en in de lucht.

Wat in ieder geval wel vast staat over voeding, zónder kun je niet. Je lichaam functioneert niet zonder voeding. Eigenlijk zou het heel logisch moeten zijn dat wanneer je niet lekker in je vel zit of je ziek voelt, je als eerste naar je voeding kijkt. Eet ik gevarieerd? Eet ik gezond? Eet ik regelmatig?

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan voeding bij disbalans in het lichaam. Maar nog lang niet genoeg. Door de meeste regulieren artsen wordt er nagenoeg niet gekeken naar de voeding. Er zijn allerlei medicijnen op de markt die de boel weer snel recht trekken. Dit begint al op schrikbarend jonge leeftijd. Een antibioticakuur wordt al gauw voorgeschreven terwijl dit niet altijd noodzakelijk is. Op deze manier beginnen we al snel met het afbreken van ons immuunsysteem en het opbouwen van gifstoffen.

Gelukkig is ons lichaam gebouwd met organen die het lichaam ontgiften zoals bijvoorbeeld darmen, lever en nieren. Dit unieke systeem zorgt voor de scheiding tussen voedingsstoffen en gifstoffen. Door allerlei redenen kunnen deze organen soms overbelast raken en kunnen zij niet meer goed functioneren. Hierdoor ontstaan allerlei klachten variërend van lusteloos, moe, vale huid, prikkelbaarheid, allergische reacties tot op langere termijn ook ernstige ziektes. 

Heb je deze vage klachten? Voel je je niet fit? Of ben je gewoon toe aan een onderhoudsbeurt?
Dan is nu tijd je lichaam te schonen.

Je kunt een detox kuur doen met alleen voeding maar effectiever is het om dit te combineren met een wekelijkse lymfedrainage massage of bindweefselmassage in combinatie met een heerlijk ontspannen infraroodkuur.  

Voel je weer lekker, voel je weer fit en zet je zintuigen op scherp. Proef, ruik en zie wat je eet en drinkt en voel wat het met je lichaam doet! E-mailen
Bellen
Map
Info