Wij zijn gekge bonbons
200 gr zachte geitenkaas | 1. Hak de groene kruiden fijn en verdeel ze over een schaaltje Bewaar de geitenkaas bonbons in de koelkast. Eet smakelijk! |
Gezonde repen 125 gr gedroogde vijgen | 1. Meng de vijgen met de dadels in een keukenmachine tot een dikke pasta. Voeg de macadamianoten en de kokos toe en meng het nog even kort. Snijd de plak in 8 gelijke repen en bewaar ze in de koelkast. Eet smakelijk! |
Caprese spiesjes
8 stuks
16 gekleurde cherry tomaatjes | Rijg de gewassen tomaatjes, de uitgelekte mozzarella, de olijven en de basilicumblaadjes om en om op een stokje tot het stokje vol is. Bewaar de stokjes in de koelkast. |
Dadel-kokos balletjes
150 gr medjouls dadels, ontpit | 1. Week de dadels even in een bakje met heet water en meng ze dan samen met de noten, kokosolie en de cacao in een keukenmachine tot er een grof mengsel ontstaat. Bewaar ze in de koelkast. Eet smakelijk! |
Groente met dip
Rode paprika | Snij alle groenten in repen en leg ze in een mooi schaaltje of recht op in een glazen potje. Maar ook een uitgeholde groene of rode paprika is goed te gebruiken als dipschaaltje! Voor de dip zijn er verschillende mogelijkheden. Zelf vind ik de zelfgemaakte hummus erg lekker. Je kunt de hummus nog versieren met paprika poeder, olijfolie en pijnboompitjes. |